Tècnica lliure:
1r | Ajuntament de Caldes de Malavella | Julio Garcia Iglesias | 1.400 € |
2n | PGA Catalunya Resort | Diego Vallejo Garcia | 1.000 € |
3r | Fusters de Caldes – Paeckel Clínica Dental | Lluís Puiggros Puigdellívol | 700 € |
4t | Mas Llop Activity Camp | Manel Doblas Pinto | 450 € |
5è | Comitè Organitzador | Narcís Sala Gascons | 300 € |
6è | Construccions Jaume Quintana | Mercè Humedas Parés | 200 € |
1r | Hotel Camiral | Alejandro Miras Esteban | 450 € |
2n | B&P Màquinaria d’Embotellament | Sebastià Mauri Alvarez | 350 € |
3r | Balneari Vichy Catalán | Josep Oriol Olivè Ramon | 300 € |
4t | Prodaisa | Pere Noguera Claramunt | 200 € |
Premi Fabriano (4 lots de productes) | Tots els anteriors | 4 x 50€ |
Premi de consolació
Lot gentilesa de Carns Anna Garcia: Properament
Premis del públic
Tècnica lliure: Joan Vila i Arimany
Val de 100€ per a compres de material artístic gentilesa de Fontfreda Pintures.
Aquarel·la: Piedad Santamaria Pascual
Estada 1 nit i esmorzar per a dues persones gentilesa del Balneari Prats.
Premis als visitants
Joc de taula i 4 cadires Balliu Export:
Montse Rodriguez i Perez.
Val 150 € Inter 4 Figueras:
Roxana Mandoni, Neus Turon i Ros, Lluís Rabanya i Vila.
Entrades Magma:
Pedro J. Ballesteros, Gerard Barnés i Turon, Irela López Cobo i Antoni Aranega i Martinez.
3 Plantes del Pom de Flors:
Santiago Escuain i Sanz, Pilar Pujolà i Busquets i Laia Tortajada i Sotillos.
2 pizzes i una beguda de la Piazzeta:
Lourdes Anglés i Consul.
Dinar-menú degustació per a dues persones a la Cafeteria-Restaurant Riera Cal Nap: Elena Xicrés i Castañer.
Sopar per a dues persones al Restaurant Ca la Manela:
Carmen Dilmé i Ferrer.