Nova edició del Concurs de Pintura Ràpida

Com venia sent habitual, el darrer dissabte de juliol té lloc el Concurs de Pintura Ràpida de Caldes de Malavella. En aquests darrers anys, a pesar de les interrupcions amb motiu de la pandèmia, ja l’any passat vàrem tornar a reprendre el concurs amb decisió i empenta per tal de promoure aquest any 2023 precisament la 20a. Edició del concurs de Pintura ràpida caldenc. 

Aquests darrers anys han servit per reflexionar sobre alguns canvis en el concurs i per tornar a agafar empenta. En aquesta línia el que farem és com vàrem fer l’any passat i fer públic el veredicte del concurs l’endemà diumenge, a les 6 de la tarda, a la Terrassa del mateix Casino on, tot seguit, s’obrirà l’exposició contenint els quadres de tots els participants que restarà oberta fins al 13 d’agost següent. 

Arranca el dissabte 29 de juliol pròxim amb una vintena de preinscrits, a l’espera de poder fer un total d’entre 60 i 70 artistes, que de ben segur amb els seus pinzells, ompliran de color i de vida els carrers i places de la vila termal de Caldes de Malavella. Podreu fer les inscripcions a partir de les 8 h. del matí i s’hi teniu feta la preinscripció només us caldrà segellar les teles o làmines que aporteu per tal de participar en el concurs. Com ja recordeu el lliurament dels quadres es farà abans de les 5 h. de la tarda. Gràcies per la vostra col·laboració.