Fem 20 anys

La primavera de 2002 l’Amadeu Fontan i l’Esteban Villa varen contactar amb l’alcalde Miquel Casas per tal d’organitzar un concurs de pintura ràpida. En aquella primera edició hi van participar cap a 20 artistes i els premis van ser per a en David Serra, en Gaspar Bosch, en Narcís Menció i en Josep Barquet

Els anys següents es va anar reproduint el model inicial amb lleugeres modificacions, com l’intent de crear les categories infantil i juvenil i la introducció de l’aquarel·la. El grup organitzador també es va veure beneficiat per la incorporació de nous col·laboradors. 

El 2007 es va potenciar la difusió i l’exposició del concurs i es va aconseguir una major participació d’artistes. A les següents edicions s’incorporà el patrocini privat de la mà d’empreses i establiments comercials de la població, cosa que va permetre augmentar les categories dels premis i millorar la dotació dels guardons. 

El concurs no parava de créixer: la 9ena edició va congregar prop de 90 artistes. Des de llavors, i gràcies al patrocini públic i privat la atenció i hospitalitat als artistes han estat una constant. La qualitat de l’exposició de les obres i l’assistència del públic també n’han sortit beneficiades any rere any. 

Sigueu benvinguts i gaudiu d’aquesta 20ena edició del Concurs de Pintura Ràpida de Caldes de Malavella.